Referencia Referencia

vissza az MMC Chiptuning Fõoldalra

Chiptuning Fót – Motoroptimalizálás

Rólunk

Cégünk – Chiptuning MMC AutoChip – profilja a chiptuning, motoroptimalizálás a személyautók és kisteherautók kategóriájában. 1998 óta minőségi és tartós beállításaink folyamatosan bizonyítanak. Chiptuning Fót: új és visszatérő ügyfeleink külföldről és belföldről, az ország minden részéről, így Fót városából is folyamatosan érkeznek budapesti műhelyünkbe, H-1202 Budapest, XX. Nagykőrősi út 107.

Chiptuning Fót - Motoroptimalizálás

Szakmai tapasztalat

A chiptuning, motoroptimalizálás beállítás nem néhány napra szól, ezért érdemes olyan cégre bízni ezt a műveletet ahol rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és hosszú távú visszajelzésekkel az adott típusról. Sokan foglalkoznak chiptuninggal, de a szakmai tudás és tapasztalat széles skálán mozog.

Chiptuning, motoroptimalizálás hosszú távra

Egy néhány éve működő cég, túl pár 100 autó chiptuningján tudásban nem azonos szintű egy évtizedek óta működő és 10.000+ beállítást maga mögött tudó céggel. Ez a különbség adott esetben megér néhány óra autózást, ha autónkkal kapcsolatban hosszú távon gondolkodunk.

Megközelíthetőség

Belföldön nincsenek túl nagy távolságok és az úthálózat Budapest felé minden irányból jól kiépített. Műhelyünk könnyen megközelíthető, az M0 és az M5 autópálya, valamint a Fővárosi Autópiac is mindössze 3 percre van tőlünk. Telephely: H-1202 Budapest, XX. Nagykőrösi út 107.

A motor tartóssága

Számunkra a motor tartóssága elsődleges szempont minden egyes beállításnál, a motorfunkcióhoz tartozó paramétereken a biztonságos határon belül módosítunk. Így az alkatrészek tartóssága megmarad, és semmilyen káros hatása nincs a motor működésére hosszú távon sem.

A minőségi beállítás előnyei

Az autó dinamikusabban fog gyorsulni, javulni fog a motor karakterisztikája, már alsó fordulatszám tartományban is lesz plusz forgatónyomaték, és normál üzemmód mellett csökken a fogyasztás. Javulni fog a gázpedál reakció, a motor a felső fokozatokban is rugalmasabb lesz és biztonságosabb lesz az előzés.

Árak és szolgáltatás

Áraink hazai viszonylatban megfizethetőek, nem tartozunk a legolcsóbbak közé de nem is szeretnénk közéjük tartozni. Több évtizedes tapasztalattal készítünk minőségi és tartós beállításokat, mindegyik típusról rendelkezünk hossú távú visszajelzéssel az ügyfeleink részéről.

Garancia

Az áraink szoftvergaranciát tartalmaznak. A Típusválasztás táblázataiban a biztonságosan elérhető teljesítmény és forgatónyomaték adatok vannak feltüntetve és a megadott értékekre garanciát vállalunk.

CHIPTUNING MMC Autochip Budapest

vissza az oldal tetejére
MMC Autochip LinkedIn profil
MMC Autochip YouTube csatorna

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector
Copyright © Minden jog fenntartva | design by DC
Jogi Közlemény

MMC Autochip YouTube csatorna
MMC Autochip LinkedIn profil
a Facebookon: MMC Autochip Chiptuning Facebook oldal
Top