Referencia Referencia

vissza az MMC Chiptuning Fõoldalra

Jogi Közlemény

Az Autochip | MMC Chiptuning weblapon található tartalom az MMC Autochip (továbbiakban: ACH) szellemi tulajdona. Az ACH fenntart minden, a weblap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, beleértve a weblaphoz tartozó aloldalak tartalmának közzétételére és másolására vonatkozólag is. Az ACH oldala teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a kiemelt részt pedig nyilvánosságra hozni ismételten, más néven tilos. Tilos továbbá az ACH előzetes írásbeli engedélye nélkül a weblap tartalmát tükrözni, technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz újraközvetíteni még változtatott formában is. A weblap tartalmának egy-egy része kizárólag saját felhasználás céljából kimenthető vagy kinyomtatható, de ebben az esetben sem jogosult a weblap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A weblapon közzétett mozgóképek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes (nem kereskedelmi felhasználás) eseteinek kivételével szerzői jogi értelmében tilos azokat akár eredetiben, akár változtatott formában bármilyen médiumban közölni, sugározni, továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni a szerző tudta és beleegyezése nélkül.

További jogi következményeket von maga után a Rádióban való ismertetés vagy a Televíziós telefonos bejelentkezés során a weblap mozgóképeiből nyert információkról, verbális formában történő közvetítés műsorba tétele, leadása. Ilyen esetekben csak a weblapra való hivatkozással lehet eljárni, azzal a feltétellel, hogy az átvevő kommentárja nem módosítja, manipulálja az eredeti információt, illetve a weblapra (autochip.hu) utaló egyértelmű hivatkozás minden közlésnél megjelenik.
Az ACH előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (képfolyam, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása, értékesítése vagy rögzítése.
Az autochip.hu domain név valamint a név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása kizárólag az ACH előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges, a rá való hivatkozás kivételével.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel jár. Az ACH követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését, 5 évre visszamenőleg.

Az autochip.hu weblapra történő belépéssel Ön elfogadja az itt ismertetett feltételeket.

vissza az oldal tetejére
MMC Autochip LinkedIn profil
MMC Autochip YouTube csatorna

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector
Copyright © Minden jog fenntartva | design by DC
Jogi Közlemény

MMC Autochip YouTube csatorna
MMC Autochip LinkedIn profil
a Facebookon: MMC Autochip Chiptuning Facebook oldal
Top