vissza az MMC Chiptuning Fõoldalra

Videók

MMC Autochip chiptuning videó

Chiptuning – SportVerda – Autótuning az MMC Autochip-nél

Az MMC Autochip Chiptuning Magyarország egyetlen 75 perces autós műsorában, avagy hogyan lesz erősebb egy dízel BMW (és úgy általánosságban bármilyen más programozható autótípus). A SportVerda stúdióban: Ada, Sütő Enikő és Tordai István – 2013. Február.

 

Chiptuning videó MMC Autochip – Profi motoroptimalizálás

 

Carstyling Tuningshow 2011

Chiptuning videó Carstyling Tuningshow 2011

 

Carstyling Tuningshow 2008 Video

Carstyling Tuningshow 2008 Video

A képen látható Seat Leon Cupra 2.0 TFSI  teljesítménye chiptuninggal 287LE, forgatónyomatéka 425Nm! További fotók az autóról a Galéria menüben, a teljesítménymérési lap a Referencia menüben tekinthető meg.

BMW M5 + MMC Autochip = 340 km/h

M5 BMW

BMW M5 V10 E60 chiptuning 340km/h 3 személlyel. 315km/h -nál teherautó kb. 90-el próbálkozna a belső sávban – fénykürt majd visszalassítás 300-ra, teherautó kint marad – szabad a pálya – gyorsítás újra 320km/h -tól (ami megegyezik a Lamborghini Gallardo végsebességével) már folyamatos reflektorhasználattal egészen 340km/h – ig.

Driftbajnokság Kiskunlacháza

Driftbajnokság Kiskunlacháza

Ez az E30-as BMW volt az első autó amit driftversenyre chiptuningoltunk. A nem várt következmény az lett, hogy minket is magával ragadott a driftversenyek hangulata …

A verseny utáni visszajelzés:

Sziasztok! Nekem egy BMW E30 3000ccm autóm van amivel folyamatosan driftversenyre járok. Amióta elhoztam hozzátok teljesen más, mintha nem is az én autómat kaptam volna vissza a műhelyből! Az autó teljesen máshogy húz és versenyen tapasztaltam ezt meg, mert a driftnek a lényege hogy csak keresztbe menj! Eddig az autóval 14-es kerekekkel mentem mert annyit bírt a motor, 1-es és 2-es fokozatban nagyon ment de a három az már sok volt neki egy kicsit :( Ahogy a csippelés kész lett az autóra, azóta 15-ös kerekeket használok mert vígan viszi az autó jah és még harmadik sebességfokozatban is !! Jah és az autó alulról olyat húz nagyon nyomatékos lett, 6000volt eddig a fordulatszám most 7200! Nagyon szépen köszönöm a preciz munkát és bízok benne hogy neked köszönhetően nagyon sikeres lesz ez az évem a versenyeken. Köszönettel : Szabó Attila

CHIPTUNING MMC Autochip
vissza az oldal tetejére
MMC Autochip LinkedIn profil
MMC Autochip YouTube csatorna

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector
Copyright © Minden jog fenntartva | design by DC
Jogi Közlemény

MMC Autochip YouTube csatorna
MMC Autochip LinkedIn profil
a Facebookon: MMC Autochip Chiptuning Facebook oldal
Top