vissza az MMC Chiptuning Fõoldalra

vissza az Alfa Romeo típustáblázathoz

A cég elődjét 1907-ben alapították. A gyártás Nápolyban folyt. A Darracq Italiana megszűnése után a cég neve az A.L.F.A. rövidítést kapta. Az embléma megváltozása akkor történt, amikor Nicola Romeo megvásárolta a gyárat és az első modell 1920-ben készült el.

Az Alfa MiTo egy olyan modell, mely jellegzetes oldalablakaival magára vonzza a tekinteteket. Különleges és egyedi műszerfallal, az ülések speciális kialakításával az autó modell belső tere egyedülálló hangulatot kelt. A belső tér hatása kettős, egyrészt sportos, másrészt elegáns. A két stílus irányzat egységes megjelenése ízléses tervezésre utal. Az autó tökéletesen megfelel a szabályozásoknak, minden biztonsági kritériumnak kiválóan eleget tesz.

A biztonságos autózás híres modellje a Giulietta, mely teljesen új szerkezettel rendelkezik, a futóműben alkalmazott speciális technikai megoldások miatt. Azoknak a vásárlóknak ad megoldást ez az autótípus, akik elsősorban a biztonságos autóvezetés hívei, ezt a szempontot tartják a legfontosabbnak.

Az Alfa Romeo 4C típusa számos komoly díjat nyert már a korábbi években. A sportkocsik sorában ez a típus maximális mozgékonysággal rendelkezik. A kiemelkedő mentteljesítményeket a tömeg csökkentésével érték el, nem a motorteljesítmény egyoldalú, erőteljes fokozásával.

vissza az oldal tetejére
MMC Autochip LinkedIn profil
MMC Autochip YouTube csatorna

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector
Copyright © Minden jog fenntartva | design by DC
Jogi Közlemény

MMC Autochip YouTube csatorna
MMC Autochip LinkedIn profil
a Facebookon: MMC Autochip Chiptuning Facebook oldal
Top